sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Jarin antama tehtävä työssäoppimiseen liittyen.

Ensi syksynä meillä on ensimmäinen työssäoppimisjakso. En osaa sanoa vielä minne menisin työssäoppimaan. Mahdollisesti jonnekkin lähelle Hauhoa, jotta voisin asua kotona jakson, eikä tarvitsisi mennä asuntolaan.

Meillä siis tuo jakso on Metallituotemaalaus 4. Tavoitteita jaksolla olisi mm. nämä:



"Opiskelija osaa suunnitella tarkoituksenmukaisesti pintakäsittely-yhdistelmiä käyttökohteisiin. Opiskelija osaa laskea työkustannuksia ja tarvittavia maalimääriä. Opiskelija suorittaa sekä tulityö- että ensiapu 1- kortit tai saavuttaa vastaavat tieto- ja taitotasot. Opiskelija harjoittelee lisää ruiskumaalausta ja osaa huoltaa ja käyttää suojavälineitään.
Opiskelija tunnistaa oman alansa ja tulevan ammattinsa keskeiset kuormitus- ja riskitekijät huomioiden omaa työtään ja työtapojaan. Lisäksi opiskelija ymmärtää työturvallisuuden ja työergonomian merkityksen osana toiminta- ja työkykyään sekä osaa omalla toiminnallaan ja valinnoillaan vaikuttaa myönteisesti myös muiden toiminta- ja työkykyyn."

Kurssilla on paljon ruiskumaalaus harjoituksia, joten luulen että firmaan joka keskittyy pelkkään jauhemaalaukseen ei kannata mennä. Sopiva paikka olisi sellainen missä voi toteuttaa kurssin tavoitteita. 

En saanut paljoakaan tekstiä tähän, sillä suunnitelmani työssäoppimisen suhteen ovat vielä aivan alussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti